خود کاذب زیر ذره بین
تحقیق و بررسی ماهیت خود کاذب را چگونه انجام دهیم؟
وقتی جمله ای می شنویم... کسی به ما می گوید هوا ابری است... به ما بر نمی خورد و نسبت به آن مقاومتی ایجاد نمی شود اما اگر کسی به ما ناسزا بگوید یا ما را قضاوت کند، ممکن است نسبت به آن مقاومت ایجاد شود و به ما بر بخورد و دچار ناراحتی، ترس و خشم یا... شویم، این هنگام برای تحقیق و شناسایی خود کاذب، زمان مناسبی است.
چه کسی ناراحت شد و به هم ریخت؟ چه کسی مقاومت کرد و این کلمات را بر نتافت و نپذیرفت؟
آیا این بدن ناراحت شد؟ آیا دستم ناراحت شد؟ یا گوشم یا سایر سلول های بدنم، قابلیت و توانایی ناراحتی و خشم و کینه را دارند؟
آیا این فکر ناراحت شد؟ فکر یک جریان انرژی در مغز و ذهن است که از یک یا چند جمله ساخته شده است؟ آیا این جریان فکر می تواند ناراحت شود؟
آیا شعور ورای فکر یا آگاهی که در پیش زمینه تمامی تجربیات زندگی ما حضور دارد، ناراحت شد؟ آیا این آگاهی یا شعور ناب که فضای تهی و بی انتهایی است و سرشار از عشق است و همه ادراکات و تجربیات ما را در خود جا داده، ناراحت شده است؟؟
به صورت تجربی و مانند یک محقق بیطرف، و به طور دقیق بررسی کنید که منشاء این ناراحتی و به هم ریختگی روانی کجاست؟ در بدن است؟ در جریان فکر است؟ در شعور ورای فکر است؟
چه کسی صاحب عزاست؟!
در این بررسی منصفانه می بینیم که پای یک شبح یا خود ساختگی و توهمی و کاذب یا هویت فکری در میان است که فقط به دلیل عدم موشکافی، عدم رو در رو شدن و غوطه ور شدن عمیق در دنیای درون، به صورت مبهم تصور می کنیم که وجود دارد!!!
وقتی در این پژوهش تجربی، فهمیدیم که این خود کذایی، وجود ندارد؛ ( بگردید و ببینید که نیست!، گشتیم نبود!! ) آنگاه ناراحتی، خشم، ترس، غم، بی حوصلگی و... که منتسب به آن خود افسانه ای است، بدون صاحب می ماند و فرو می ریزد و تغییر ماهیت می دهد...و تنها یک چیز باقی می ماند: حس های بدنی، که به دلیل باور به آن خود کذایی و هیجان های منتسب به آن، بروز کرده است. حس های بدنی نظیر گرفتگی در قفسه سینه یا ناحیه شکم یا ناحیه سر و صورت، یا گرم شدن، یا برعکس آن سرد شدن قسمت هایی از بدن، عرق کردن، مور مور شدن افزایش تنفس و ضربان قلب یا...وظیفه شان در آن لحظه حمایت و همراهی خود کاذب بوده است...
موضوع: اصالت انسان، باور اشتباه، تمرین عملی، مراقبه، مشاهده گری، توهم خود
این مطلب در کانال تلگرام این سایت به آدرس زیر هم آمده است:
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
لطفاً نظر خود را بخط فارسی بنویسید.
لطفاً فقط نظرتان دربارهی مطلب نوشته شده را بنویسید. و اگر پیامی برای نویسنده دارید، به پیوند "تماس با نویسنده" مراجعه نمایید.